Няколко думи за нас

Кондра България е основана през 2008 година и е дъщерна фирма на Condra Ltd.

Фирмата е специализирана в проектиране, производство и монтаж на кранове и кранови компоненти. Ние предлагаме богата гама от стандартни и специализирани телфери за вашите халета или обекти, както и изработка на стандартни или строго специфични кранове за нуждите на вашия бизнес.

Историята на Condra

Condra е основана през 1966 година.

Първоначално фирмата е структурирана като консултантски и чертожен офис с инженерни възможности.

След изследване на южноафриканския пазар за телфери и кранове се открива възможност за производството и асемблирането на кранове и кранови компоненти, от която ръководството на Condra се възползва. Изследването показва, че има значително търсене на кранове и телфери на конкурентна цена.

Първият кран е произведен през 1971 година. Четири години по-късно Condra се мести в собствено построена и оборудвана фабрика в Germiston, където започва проектирането и производството на първите телфери.

Компанията и днес е разположена в Germiston, но размерите и капацитетът на фабриката и офисите се удвоява през 1982 година. Допълнителни 1200 кв.м. производствени площи бяха наскоро присъединени към фабриката, за да бъде посрещнат очакваният растеж.

повече

Какво предлагаме

  • Проектиране - проектиране на кранове и телфери
  • Производство - производство на кранове и телфери
  • Доставяне - доставка на кранове и кранови компоненти.
  • Монтаж - монтаж на крана на самия обект.
  • Обслужване - обслужване и поддръжка на доставените кранове и телфери.
  • Сервизиране - доставка на резервни части.
повече