Продукти

Едногредови кранове

Едногредовите кранове на Condra са функционални, издръжливи и здрави. Те са основно и ефективно решение за много стандартни приложения в производствените халета.

повече
Специални кранове

Тези кранове могат да бъдат използвани с кука, с грайфер, с магнит, с кофа или със стакери и могат да бъдат управлявани ръчно, елекстрически или комбинация от двете.

повече
K серия телфери

Произвеждани от 1972 година, К серията телфери на Condra се използват по целия свят в различни работни среди и конфигурации, които включват стационарен монтаж, монорелсови и двугредови кранове. Височината на повдигане и вида на полиспаста са различни в зависимост от условията на работа.

повече пълна спецификация
Механизми за пътуване

Механизми за пътуване с различна товароподемност се предлагат, съобразно изискванията на клиента за кранове в едногредово или двугредово изпълнение. Има също избор и на изцяло стандартни двускоростни челни носачи (различните скорости са по желание на клиента), свободни и задвижващи блок-ходови колела с диаметър от 125 до 630мм.

повече
Двугредови кранове

Двугредовите мостови кранове на Condra са с по-голяма стабилност, прецизна височина на повдигане и продължителна употреба. По-скъпата първоначална цена се оправдава в по-продължителния живот на крана. Това изпълнение намира по-широко приложение в индустрията.

повече
Titan серия телфери с ниска строителна височина

Titan серията телфери с ниска строителна височина на Condra са конструирани за спестяване на скъпоценно пространство в помещенията. На основата на успешната К серия, този нов дизайн намали размерите на много кранови компоненти.

повече пълна спецификация
Titan Compact серия двурелсови колички

Двурелсовите колички на Condra предоставят всичките типови товароподемности на K серията телфери, но с подобрен и по-компактен дизайн.

повече пълна спецификация
Кабелни барабани

Барабаните се изработват по спецификация на клиента. Системата за окачване на кабела и приложената проводникова система са налични на склад.

повече
Rolex's Sunday watch is a symbol of watches uk unparalleled dignity. The oyster shell waterproof to a depth of 100 meters, the 36 mm case with 18ct Gold material to build, to fake rolex represent truly respected status. The unique middle good swiss replica case is made of solid metal.